Covid-19 och personalens situation..

Kärleken till att arbeta med människor är väl det som betecknar oss som jobbar i vården. Vi kommer att utsättas för Covid-19 under lång tid och många av oss kommer att bli sjuka och våra övriga medarbetare insjuknar så vi kvarvarande kommer att få jobba för 2-3 personer. 
Att få göra den där lilla extra skillnaden i en annan människas vardag.. Det är en go känsla och värt väldigt mycket och därför vi älskar värt jobb så mycket. Men tycker lite bättre förmåner borde finnas för oss som utsätts allra mest av smittan. De sjukvårdspersonal med stor exponering av codiv-19 har blivit mycket dåliga. Dock oklart om hög exponering för viruset leder till mer symtom. Hoppas moderaterna kan få igenom detta förslaget så vårat arbete i Coronatider lönar sig ekonomiskt i våra redan underbetalda yrken. Det är först nu som vårdpersonal lyfts som hjältar fast vi jobbar 24 timmar varje dygn undet årets 365 dagar med våra sjuka i samhället.  Våga göra skillnad och prioritera oss undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Utan oss stannar vård och omsorg. Tack och slut från denna sjuksköterskan inom kommunal hälso & sjukvård.
Moderaterna Moderaterna Karlstad Aftonbladet 
Opinion för högre löner under dessa tider där vi riskerar vår hälsa och våra liv på arbetet när ni sitter på era kontor eller jobbar hemifrån.
@Moderaterna @Aftonbladet

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/opbR0W/m-kravet-corona-tillagg-till-vardpersonal?refpartner=link_copy_app_share